Tuesday, July 28, 2009

mimpi ngeriku

aku bermimpi ngeri hari ini.
teramat ngeri...sehinggakan aku hilang selera makan.
semua ini gara-gara seorang amoi cun.
(statement kontroversi...aku bkn lesbo ok!)

kejadian ini baru je berlaku.ketika 'take5' class Differential Equation and Linear Algebra (MAT224).
disebabkan perutku yg mendendangkan lagu new divide-Linkin Park..
aku dan piah menggagahkan diri menuruni seratus (eh,yeke?) anak tangga menuju ke Sayang (syg ke..??) Kafe.

disebabkan makcik kafe tersebut terlampau menyayangi pelajar-pelajar di sini,beliau selalu mengenakan harga yg 'SANGAT' berpatutan terhadap kami.
contohnye...bubur nasi kosong (separuh mangkuk) + kuah + telur mata kerbau = RM3.50/RM4.00 (bergantung pada mood makcik sayang).
oleh itu,aku mengambil keputusan untuk membeli roti sahaja kerana harga roti memang 'fix' mengikut harga yang ditetapkan kilang-kilang roti.

ketika hendak membayar roti rm0.80 itu. 2 orang amoi turut berada di kaunter untuk membayar makanan mereka.
first impression kami.."eh,cun r amoi ni.."..diulang sekali lagi.FIRST IMPRESSION!

beberapa saat kemudian.....
amoi cun yang ber'singlet' ini mengangkat sedikit lengannya yang putih melepak itu.
"OMG!!OMG!!"..kelihatan cebisan-cebisan rambut di celah-celah ke***k!!!
seriously...geli nak mampos!!
dah la panjang gile...lurus lagi!!macam dibuat rebonding wei...sumpah!
aku tak story lebih-lebih ni..tanya la piah.beliau turut menjadi MANGSA kejadian.

gambar hiasan

arghh.....tolong lah! x lalu aku nak makan sepanjang hari ni.
menyesal aku kata amoi ni cun td!! sesal sungguh!

p/s: aku tak boleh terima..nape dia nak pakai tshirt takde lengan??y?y?

21 comments:

khaL_eLLa said...

euww...

selekeh..

teringat aku kat jiran dulu time aku nak anta kuih mase pose kat umah die mak aku suruh...

skali die bukak pintu.. hamek ko.. rerambut di ketiak die terurai kebawah.. panjang gile.. lelaki tuh.. haiyaa...

k h a y said...

aduhai zaf. menyesal x sudah kao puji minah itu.
xperlu pakai singlet di tmpt awam jike begitu kottt......

kuang3. kan dah sian kt member ak xlalu nk mkn!!!

api said...

hahahahaha.....
mcm2 u ni.....
apsal tak tegor amoi tu,
ckp kt die"lu la bleh da g ckor bulu ketiak lu....."hahahahahahahaha..

p a n y said...

hahahahahahahahahah
xpenah aku jumpe amoi yg ketiakkkk berbuluuu.

geli sehhhh.

syazwani said...

haha serabaii..
agk2 bp byk modal dy kuwa nk wat rebond kat k**ak dy ek?
haha

DAUD said...

jijik gile,
malang sungguh balak dia.
ni gambar dia ke?
klu pnjg camtu leh wat mop.
xpun wat record.
haha.

zarf_iera said...

khal,2 laki...ni pompuan wei.
kt tmpt public lak 2.bkn dlm umah.
kes ko 2 ley dimaafkan lg.yg ni....xley dimaafkan wei...

khay,2la..kurus aku pasni. xlalu mkn.hahaha...

api,adoi..i nk pndg pn x lalu kot.pe tah lg nk berckp ngan dy.owh..tidak~~..

pany,ko x pnh jmpe ea?meh mai cni..ko tgk la puas2.hahaha..

shaz-wani,hoho..xtahulah saye...
aku x pnh lak rebonding bulu ke***k.rmbut aku pn x pnh wat rebonding ni.ewww...

daud,wat mop eh??hahaha...
ni gmba hiasan je.xkn nk soh aku snap pic amoi 2 kot..

Anonymous said...

wakakakaka. geli gilak!!
mcm die sapu conditioner kn zaf.
lurus gle mcm rambut die yg cantik tu.
aish~

Nurul said...

ewww tak lalu nak makan tgok gambar tu zaf oiiii

zarf_iera said...

haha..btol2..
same je ngan rmbut dy..

haha....i2la prasaan aku bolat oi...

DAUD said...

ooo, bgs gak rupenya amoi bulu ketiak ni,
dia leh wat ko berdiet,
sesape nk diet lg?
suh rumate o klasmate korg bele bulu ketiak.
haha

zarf_iera said...

hahaha...bengong ko.
x releven sungguh kaedah ni..
yewww...

DAUD said...

haha,
aku ada wat puisi kot,
bace e kat blog aku,

api said...
This comment has been removed by the author.
..::mrsMeme::.. said...

hahahah...

adoi...

yg gmbr hiasan tu xleh blah btul tgk..

ahahahahah...

pjg gle...

cinta kita said...

hahahaha..gelinyeh..
tp ntah2 die sengaja x nak tayang bulu ketiak yg dia baru rebonding toh kat sume org..ko ant insan2 yang terpilih la melihat aset die toh..hahaha..

Mr. U said...

Dush3..mimpi ngeri ko jd igauan buruk ak!huhu

zarf_iera said...

mrs meme,taw xpe.wlaupun itu gmbar hiasan.tp,msg yg nk dsmpaikn 2 cm2 la..betapa gelinya!haha

cinta kita, yeww...x hengen daku! insan terpilih hekk ko!! malang siot!huhu

mr u,thniah!anda mngerti prasaan daku..haha..

HaWa DArLidA said...

uwakakaka..
tgelak tgk gmbar hiasan trsebut..
ku pikir rambot beliau..
wargh mang slekeh. kah3

ain_dira said...

ko la x beli pencukur kat dy..=P sampai pjg dy simpan.

zarf_iera said...

hawa...haha.jgn trpedaya.even klihatan serupa spt rmbut yg dbuat rbonding..tp,senanye bkn.huhu

ain,damn!nape aku yg kne belikn?

Followers

<< comment.comment >>

Award From Cikgu Man

Award From Cikgu Man
trimas..=)

AWARD from Shaz-Wanie

AWARD from Shaz-Wanie
thnx beb...;)

AWARD from Farid

AWARD from Farid
arigatou ne!